Vaktmästarlista

Vaktmästarna ska ta del av ”Vaktmästarpärmen”, som står i matsalen”, där det finns en checklista och där personalen antecknar fel och brister som ska åtgärdas.

När åtgärder som kräver hantverkare eller inköp av material, kontaktas Thomas Börjesson mobil 070-2553532 (vaktmästaransvarig)

Här är listan:

Vaktmästarlista 2022

 

 

2 reaktion på “Vaktmästarlista

 1. Åtagande kring Grönyteskötsel

  Vi har ett åtagande åt Er med grönyteskötsel runt fastigheten runt skolan i Adolfsfors. Det är ett stort ansvar eftersom det finns barn på området. Vi kan inte köra grönytemaskin och trimmer när barnen är på området eller står vid staket där vi ska klippa eller köra trimmer/röjsåg, (för barnens säkerhet).
  Det vore bra om ni kan framföra till rektor och personal på skolan att om det är möjligt att inte släppa ut barnen på de områden som klippning pågår, (säkerhetsmarginal 30 meter). Anser Conny att det INTE går att klippa pg av att det äventyrar barnens säkerhet så kommer han avsluta klippningen och återkommer vid annat tillfälle eller tar klippningen vid kommande ordinarie tillfälle. Hör gärna av Er om ni har funderingar. Med vänlig hälsning, Högab Mark och Anläggning AB / Ove Carlsson

  • Hej!
   Förlåt för sent svar, hemsidan har krånglat lite.
   Vi har pratat med skolan och de ska göra så gott de kan.
   Framöver om ni har frågor och funderingar så skicka dessa på info@kolabygden.se
   MVH Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *